штедо

Посета на Шпаркасе банка – Н.Н.Борче

На ден 28.10.2019 год. по повод – Неделатa на штедење, децата од 4-5 год. – група “Бубамари” од објект Наум Наумовски Борче, ја посетија Шпаркасе банка. При посетата децата се запознаа со Медо-штедо и начинот на кој можеме да штедиме. Посетата беше интересна за децата, добија подароци – балони, боенки и сложувалки, како благодарност за посетата.