хуманитарна акција

Хуманитарна акција во нашата градинка

Во рамки на Детската недела, во период од 03 до 11.10.2019 год. се реализира хуманитарна акција во сите четири објекти на нашата градинка. Се собираа средства за хигиена и пакувана, конзервирана храна, кои беа наменети за семејствата со социјален ризик.