Три

image4
Изложба во соработка со книжарница “Три”

Во соработка со книжарница “Три” и инспирирани од книгата во нивно издание “Здраво Скопје”, децата од в.о група “Сонциња” 5-6 год, Матичен објект со своите цртежи, беа дел од изложбата одржана во трговскот центар “Зебра”.