Стопанска

stopanska1
Посета на Стопанска банка – Матичен објект

На ден 31.10 2019, в.о. група “Сонциња” 5-6 години, Матичен објект, со посетата на Стопанска Банка, го одбележаа Месецот на штедењето. Децата преку следење на едукативното предавање, ги проширија своите знаења за штедењето, важноста од истото, како и многу други интересни работи поврзани со банките.