семиња

image11
Посета на Градинарски центар – Матичен објект

Трагајќи по домот на Семко, на ден 02.12.2019 год. децата од восп. група “Сонциња” 5-6 г возраст, Матичен објект – го посетија Градинарскиот центар “Horti Ekspert”. Во светот на растенијата и семињата, научивме нови работи и изигравме многу есенски игри.