Невидливиот зајко

image3
Куклена претстава подготвена од воспитниот тим во Матичен објект

На ден 27.11.2019г. во холот на Матичен објект, се реализираше куклена претстава со наслов “Невидливиот зајко”, презентирана од воспитниот тим. Куклената претстава ја проследија сите возрасни групи.