насмевки

CA7A0216
ВО СВЕТОТ НА НАСМЕВКИТЕ

На ден 01.04.2019 год. во холот на Матичниот објект, во присуство на Градоначалникот Саша Богдановиќ и претставници од општината, се реализира манифестацијата: „Во светот на насмевките“, а по повод 1ви април – Денот на шегата. На манифестацијата учествуваа децата од градинките „Кочо Рацин“, „Р. Ј. Корчагин“ и „13 Ноември“ со свои музички перформанси. Манифестацијата беше […]