манифестација

IMG_20191113_100009
Манифестација “Го градам мојот град” во ДКЦ – Карпош

На ден 13ти Ноември, деца од групата “Зајачиња” од објектот “Бели Мугри”, учествуваа на манифестацијата “Го градам мојот град” која традиционално секоја година ја организира Детски културен центар “Карпош”.

Манифестација – “Движи се за здравје” во Градски парк

Учество на манифестацијата „ДВИЖИ СЕ ЗА ЗДРАВЈЕ“ – Фонтана, градски парк 17.09.2019г. Децата од 5-6 годишна возраст, од објектот Н.Н.Борче заедно со останатите деца од сите градинки во Скопје се забавуваа со игри, спорт и музика.

CA7A0216
ВО СВЕТОТ НА НАСМЕВКИТЕ

На ден 01.04.2019 год. во холот на Матичниот објект, во присуство на Градоначалникот Саша Богдановиќ и претставници од општината, се реализира манифестацијата: „Во светот на насмевките“, а по повод 1ви април – Денот на шегата. На манифестацијата учествуваа децата од градинките „Кочо Рацин“, „Р. Ј. Корчагин“ и „13 Ноември“ со свои музички перформанси. Манифестацијата беше […]