книжарница

image4
Изложба во соработка со книжарница “Три”

Во соработка со книжарница “Три” и инспирирани од книгата во нивно издание “Здраво Скопје”, децата од в.о група “Сонциња” 5-6 год, Матичен објект со своите цртежи, беа дел од изложбата одржана во трговскот центар “Зебра”.

Посета на библиотека и книжарница

По повод Месецот на книгата, децата од 5 – 6 години, од објектот Н. Н. Борче, на ден 05.11, беа во посета на градската библиотека „Браќа Миладиновци“ и книжарницата „Култура“. Децата се запознаа со книгата – како клуч за сите знаења 📚📖📑