изложба

IMG_20200306_102109
Цртам и пеам за мојата мајка – манифестација во ДКЦ – Карпош

На ден 06.03.2020 година, децата од воспитната група “Зајачиња”- објект ” Бели Мугри”, учествуваа на традиционалната изложба на деца од предучилишните установи на тема “Цртам и пеам за мојата мајка” во организација на Детски културен центар “Карпош”, по повод празникот на жената – 8-ми март.

image4
Изложба во соработка со книжарница “Три”

Во соработка со книжарница “Три” и инспирирани од книгата во нивно издание “Здраво Скопје”, децата од в.о група “Сонциња” 5-6 год, Матичен објект со своите цртежи, беа дел од изложбата одржана во трговскот центар “Зебра”.