есен

esen2
Креативна работилница во група “Пеперутки” – Матичен објект

На ден 21.11.2019 год., во воспитната група “Пеперутки” од 2-3 години од Матичниот објект, се одржа креативна работилница. Родителите и дечињата заедно изработуваа разни ракотворби од есенски плодови и есенски листови.

Есенска акција во дворот на објект Н.Н.Борче

Во дворот на објект Н.Н.Борче, децата од групата Сонциња (5 – 6 г.), заедно со претставници од Лајонс клуб, засадија 40 бели рози, кои беа подарени со цел да се развие детската свест и поттикне грижлив однос кон природата, заради здрава иднина на децата.

IMG_3794
Есенска работилница во објект Бели Мугри

Есенска работилница во групите од 2 – 6г. се реализираше во објект Бели Мугри на ден 20.11.2019г. Родителите со задоволство и ентузијазам ја прифатија поканата за присуство на работилницата. Од оваа работилница произлегоа многу успешни есенски креации, кои во наредниот период ќе бидат украс на ентериерот во нашиот објект.