Ден на градинката

DSC_6546
Одбележување на Денот на нашата градинка

Денот на нашата градинка, под мотото: „Ние сме виножито од можности“, беше одбележан на 21.05.2019 година во холот на Матичниот објект. Прекрасната приредба со преубавата сценографија ја проследија многубројни гости меѓу кои и Градоначаникот Саша Богдановиќ со претставници од Општината. Децата со својата изведба ја доловија приказната за виножитото и неговите бои.