ветеринар

vet2
Посета на ветеринарна станица – Матичен објект

На ден 05.02.2019г. децата од воспитната група “Сонциња” од 4 – 5 год. од Матичен објект ја посетија ветеринарната станица, каде што во разговор со ветеринар се запознаа со неговата професија и научија за грижата и негата на животните.