благодарница

IMG_20190522_111102
Цртање на асфалт во организација на ДКЦ – Карпош

На 22.05.2019г. децата од групата “Зајачиња” од објектот “Бели Мугри” учествуваа на манифестацијата “Цртање на асфалт” во организација на “Детски културен центар”- Карпош. Децата имаа можност да ги покажат своите креативни способности и цртаа со креди во боја на асфалт, а потоа со гордост ја испеаја нашата химна “Кочо Рацин” и достојно ја претставија нашата градинка пред присутните.