аптека

Дружење со родители – Бели Мугри

Во рамките на проектот “Како се разболуваме како се лекуваме” на 4ти април во групата од 3 – 4г. се реализираше креативна работилница на тема “Нашата домашна аптека” Како полици за нашата аптека, ги искористивме полиците од литературниот центар, кои родителите ги дополнија со испринтани во боја сликички од медицински помагала, кутии од лекови, предмети за хигиена, здрава храна и напитоци кои на еден или друг начин се наоѓаат на полиците во аптеките.

jasmina6
Работилница со родители во група Пајчиња – Бели Мугри

На ден 04.04.2019 година, беше одржана работолница во група Пајчиња, во која активно учество земаа 14 родители со своите најмили.
Истата беше иницирана, согласно проектот кој го работиме на тема: Како се разболуваме, како се лекуваме?.