Активности за родители за период од 11.01 до 15.01.2021

Ljupka 5
(4 – 6г.) Во кујната на баба – какви јадења се подготвувале

Јануари е месец на празнувања, убави чувства и доживувања. Веднаш по Новата Година цел месец празници се слават, народни обичаи се прават, од баба на внуче се пренесуваат.