Активности за родители за период од 08.06 до 12.06.2020

Bube 1
Манипулативно – математичка игра “Гасеница – Копчарка”

Почитувани, Вие и вашето дете стоите покрај прозорецот или на тераса, набљудувате и зборувате за убавините на цвеќињата, инсектите, птиците и природата во пролет.

Marijana 1
„Истражувам и ликовно се изразувам“ – Ликовно истражувачки игри

Децата најмногу уживаат кога прават активности поврзани со ликовната уметност. Затоа можете да им предложите една многу интересна активност, со несекојдневна техника на работа.