Убаво е да си дете – Матичен објект

Под мотото “Убаво е да си дете”, испраќаме порака за обезбедување на чувство на сигурност и љубов за сите деца, како универзална аспирација на човештвото.
1ви Јуни- Меѓународниот ден за заштита на децата, го посветуваме на детските желби, соништа, страсти и тоа треба да остане приоритет на заштита.
Tags