Пролетен фестивал во месец мај – објект Бели Мугри

Дечиња, цвеќиња, како пчелички разиграни, радосни и среќни, играат, пеат и радосно се смеат.
Нашата градинка се претстави на традиционалниот Пролетен фестивал кој се одржа во училиштето Јахја Кемал.
Честитки за успешниот и прекрасен настап на нашите слатки девојчиња.

 

Tags