“Со најубави желби”… објект Бели Мугри

Секој ден се повеќе учиме како за планетата со љубов да се грижиме, да ја чуваме и во живот здрав да ја одржуваме. Најголем подарок се водата и храната што секој ден планетата земја ни ги дава.
Денот на Планетата Земја во објектот Бели Мугри беше одбележан со приредба со сите воспитни групи под мотото “Со најубави желби”…и порака сите заедно да се грижиме да имаме позелена, почиста и поздрава околина во која живееме.

Tags