Цветна шарена планета – Матичен објект

Ја будиме еколошката свест и цело наше внимание денес е насочено кон зачувување на животната средина.
Го празнуваме Денот на планетата Земја- 22ри Април со акцијата за разубавување на дворот со најубавите и најшарени цвеќиња.
Tags