Роденден на планетата Земја – објект Панорама

Во објектот Панорама го одбележавме роденденот на планетата Земја под мотото: “Планетата Земја има свој роденден”. Децата од сите воспитни групи ја изразија својата љубов и грижа кон нашата планета, поттикнувајќи меѓусебна свест и одговорност за иднината. Овој настан не само што се збогати со културни и образовни елементи, туку и ја продлабочува врската на нашите дечиња со природата.

Tags