Свириме на музички инструменти – објект Панорама

Во рамките на проектот “Нашиот свет се вика музика”, денес имавме чест да имаме двајца гости музичари кои со себе носеа волшебство во вид на музички инструменти кои ги отворија пред нашите мали уметници од 4-5 години.
Секое дете имаше можност да се запознае со чудните и интересни звуци кои доаѓаат од светот на музиката. Со звуците на виолина, гитара, хармоника… градинката се претвори во мал концертен салон.
Tags