Посета на театар – објект Панорама

Денес дечињата од објектот Панорама на возраст од  5-6 години имаа незаборавно искуство во посета на театар, каде што уживаа во претставата со моќна еколошка порака за зачувување на шумите и природата. Преку забавни и интерактивни сцени, децата се запознаа со значењето на шумите и важноста на нивното заштитување. Оваа активност не само што им обезбеди убаво искуство, туку и ги мотивираше да бидат млади амбасадори на природата. Веруваме дека ваквите искуства ги обликуваат нашите деца да бидат свесни и одговорни чувари на нашата планета.

Tags