“Биди и ти херој на градот”

Во изведба на Продукција Триангл, имавме можност да ја проследиме музичко-театарската претстава “Хероите на градот”. Ликовите во интеракција со децата заклучија-за да си вистински градски херој, чувај го и грижи се за него, селектирај, рециклирај и направи “од ништо-нешто”.