Се грижиме за здравјето – Матичен објект

Денот на здравјето во Матичниот објект, во големите групи, се одбележа преку обработка на сликовницата “Очилата на Ениса”. Преку оваа сликовница децата го победија стравот од офталмолозите и научија дека за поквалитетен и здрав начин на живот мора да се грижиме за здравјето.

Tags