Театарска претстава “Разгалениот принц”

Како и секој месец, така и овој се продолжува континуирано да се развива и негува љубовта кон театарската уметност. Овојпат во изведба на театар “Хит”, децата од 2 до 6 години го имаа задоволството да ја проследат театарската претстава “Разгалениот принц”. Пораката беше јасна- Нашите најблиски секогаш ни сакаат добро и поради тоа треба да го почитуваме нивното мислење.