Забава, дружење и натпревар – објект Бели Мугри

Во соработка со Детскиот културен центар “Карпош”, во просториите на објектот Бели Мугри, се реализира квизот “Бамбини” во кој учествуваа децата од 5 – 6 години. Игрите го поттикнаа натпреварувачкиот дух, a децата имаа можност да ги покажат своите индивидуални вештини, знаења и способности. Поминавме прекрасен ден во забава и натпревар, исполнет со многу радост и среќа кај децата.

 

Tags