Посета на Природно-научен музеј – објект Панорама

Добредојдовте во Природно-научниот музеј на животни, место каде што чудата на природата оживуваат пред вашите очи! Денес, нашите мали иследници од објектот Панорама, на возраст од 5-6 години, стапнаа во светот на богатство на нашата природа што музејот ја нуди. Од шарените пера на егзотични птици и дивите животни, секое изложбено парче е приказна чекајќи да биде откриено. Преку интерактивна едукација, децата уживаа во учењето и истражувањето на природата околу нив.

Tags