Есенска приказна – објект Бели Мугри

“Есенска приказна” раскажана од советот на воспитувачи, која на интерактивен начин, со куклите, ја поттикна детската фантазија, го разбуди детскиот емотивен свет и љубопитноста за есенските подготовки на шумските животни за претстојната зима.

Tags