“Есенска соната” – Матичен објект

Сонувај, посакај силно и сонот ќе стане реалност!

Тоа беше пораката која шумските животни ја пренесоа низ прекрасната есенска соната.

Нашата градинка денес беше исполнета со позитивни и емоции на задоволство од проследената куклена претстава “Есенска соната”, за која сценариото го подготви Советот на воспитувачи од Матичниот објект.

Tags