“Засади здравје, засади дрво” – објект Бели Мугри

Во нашиот објект Бели Мугри се организираше акција за садење на зимзелени дрвја – Лејланди.

Учество во акцијата за разубавување на нашиот двор земаа децата од сите воспитни групи, а истата беше реализирана со поддршка од родителите кои несебично се вклучија во садењето на дрвјата.

 

Tags