Засади дрво – објект Панорама

Садењето на дрво во градинка не само што создава природна убавина, туку и допринесува за здравје на околината.
Оваа активност може да стане заеднички проект, ја подобрува атмосферата и создава пријатна околина за сите. Освен тоа, го потпомага циклусот на кислород и намалување на воздушното загадување. Со голема возбуда децата од градинката Панорама излегоа во дворот да ја засадат Јапонската цреша.
Tags