Убав есенски ден поминат со Градоначалникот на нашата општина – Матичен објект

Нашата Општина Центар е урбанато јадро на нашиот град Скопје.
Со својата работа, одговорност, посветеност и љубов кон децата нашиот Градоначалник Горан Герасимовски е пример за сите други општини. Тој одговори на желбата на децата од Матичниот објект, група “Сонциња”( 5-6 год.) и денес со задоволство ги прими во просториите на општината. Низ срдечниот разговор малите умни главички со нивните прашања, предлози и идеи го воодушевија градоначалникот, а стиховите изрецитирани од детските гласчиња му го разубавија денот нему и на другите вработени во општината.

 

 

 

Tags