Во царството на животните – објект Н.Н.Борче

Во рамките на детската недела, а по повод 4ти октомври-Ден на заштита на животните децата од групите 5-6год. од објектот Н.Н.Борче ја посетија Зоолошката градина. Целта беше поттикнување љубов и грижа кон животните, запознавање со некои видови од светот, како и културно однесување при посета на институции.

Tags