Недела на детето-“Убаво е да си дете”-Се забавуваме во двор-Матичен објект

Денес, дворот во Матичниот објект бликаше од позитивни емоции.
Неделата на детето ја заокруживме со хепенинг под мотото “Убаво е да си дете”.
Музика, игра, танцување и насмеани лица-се што го чини животот убав.
Воодушевување кај децата предизвика и присуството на Стела и Сани, во чии прегратки се сплотија сите.
Огномет од кофети, караоке-шоу, во кое уживавме сите и сето тоа го потврди мотото и заклучивме- Навистина е убаво да си дете!
Tags