МЕСЕЦ ЈУНИ-МЕСЕЦ НА СОНЦЕТО – објект Бели Мугри

По денот исполнет со детска игра и радости, децата мирно заспиваат. Но, знаат дека утрото, во постела, ќе бидат „погалени“ и разбудени од првите сончеви зраци.

СОНЦЕТО Е БУДЕЊЕ ЗА СИТЕ!

СИТЕ МУ СЕ РАДУВАМЕ НА СОНЦЕТО!

Тоа е носител на светлината и топлината на светот!

Затоа, во соработка со  родители од клон „Бели Мугри“  и нивните дечиња ,добивме многу интересни фотографии за нивните начини на уживање на Сонце.

Tags