ЕКОПИКНИК СО ХУМАНИТАРЕН КАРАКТЕР ВО ПАРКОТ НА ФРАНКОФОНИЈАТА

Одлична забава и дружење, дегустација и продажба на домашна и традиционална храна на ЕКОПИКНИК кој се одржа во Паркот на франкофонија, по повод одбележување на Меѓународниот ден на семејството. Нашите претставници од градинката – малите пеперутки го разубавија овој настан, во организација на општина Центар, со прекрасниот настап.