„НАША ПЛАНЕТА, НАШЕ ЗДРАВЈЕ“ – објект Бели Мугри

Месецот април го посветивме на неговото величество ЗДРАВЈЕТО и на подигнувањето на свеста за неговото значење.
„Дали можеме повторно да го замислиме светот во кој чист воздух, храна и вода се достапни за сите?“
Од оваа причина, преку слоганот „НАША ПЛАНЕТА, НАШЕ ЗДРАВЈЕ“ ги повикавме родителите преку фотографии да ги споделат со нас  активностите кои тие ги превземаат со своите деца за да ја заштитат планетата Земја но, и здравјето на оние кои се околу нив.
Tags