Зелено-сина топка на дланка

По повод Денот на планетата Земја, децата од групата Пирати (3-4год.) и групата Пчелки (3-4 год.) од Матичниот објект се потсетија дека грижата кон планетата е основна задача на нашето постоење. Тие преку низа активности го одбележаа овој ден, со силна порака: ,,Чувај ја планетата Земја, таа ќе ти врати”!

Tags