Посета на Театар за деца и младинци – Матичен објект

Во рамките на проектот “Ти раскажувам приказна”, децата од Матичниот објект, од возрасните групи 4 – 6 години, беа во посета на Театар за деца и младинци и ја проследија претставата “Лакомата мечка”.

Поучната и хумористична приказна во претставата ги развесели децата. Ден исполнет со многу возбуда и смеа.

 

 

Tags