Весела априлијада – објект Панорама

На ден 31.03.2013 год. под мотото: Весела априлијада, го одбележавме денот на шегата со учество во заеднички маскембал со децата од 2 до 6 години. Со цел негување на позитивни чувства, радост и задоволство, а истовремено надминување на ирационалниот страв и срамежливост, дефилето беше проследено со хумор, шеги, игри и песни.

Tags