Работилница со родители – објект Бели Мугри

На 30.03.2023 год. во воспитните групи Пајчиња, Буба Мари, Зајачиња и Ѕвездички се одржа креативна работилница со родителите се со цел и тие интерактивно да се вклучат во проектот за Инсектите. Тие со свои идеи, креации, имагинација и со вештите раце на  своите дечиња изработија прекрасни дела. Изработија прекрасни Пчелки, Буба мари, Пеперутки, Пајаци, Бумбари…креирани од најразлични материјали со колаж, креп хартија, хамери, картони, декоративни украси исл.

Tags