Среќните детски лица како знак за добро и весело расположение – Матичен објект

По повод Светскиот ден на театарот, Активот на воспитувачи од Матичниот објект го одбележа со изведба на куклената претстава ,,Црвенкапа”, една од омилените детски приказни. Среќните детски лица само потврдија дека претставата се одвиваше во весела атмосфера и добро расположение.

Tags