Ден на тетарот – објект Бели Мугри

Денот на театарот 27 ми Март во објект Бели Мугри беше одбележан со куклена претстава.
 За сите воспитни групи од овој клон, воспитниот тим од овој објект ја подготви приказната “Помирисни и слушни”.
Tags