„Засади ја својата иднина“ – објект Н.Н. Борче

На ден 21.03.2023г. во објектот „Н.Н.Борче“ по повод Денот на пролетта се реализираше акција со садење на садници во дворот на градинката. Учество земаа децата од сите воспитни групи преку садење и полевање на садниците. Кај децата преовладуваше радост бидејќи допринесуваат за чиста животна средина и со тоа ја засадија својата иднина.

Tags