„ИГРАМ И ПЕЈАМ ЗА МОЈАТА МАЈКА“ – објект Бели Мугри

По повод 8ми март -денот на жената, а во организација на Детскиот културен центар „Карпош“ беше организиран креативен настан во кој со своите цртежи земаа учество децата од 4-5 години од објектот „Бели Мугри“.

На овој музичко-креативен настан беа изложени цртежите на овие дециња на тема „ Цртам за мојата мајка“.

Tags