Месец на зимска идила – Бели Мугри

Зимата е едно убаво и интересно годишно време.

Навидум, се е некако мирно, а сепак раздвижено.

Сите овие убавини допринесуваат зимата да ја дивуваме како вистинска бајка.

Токму за оваа цел, родителите ни испратија фотографии со нивните дечиња и ни покажаа како тие уживаат во зимата и радостите жто таа ги носи.

Tags