Месец посветен на семејството – Матичен објект

Семејството отсекогаш било и ќе остане темел и основа на нашето постоење.

Семејството е место каде детето треба да се чувствува безбедно, сакано и прифатено.

Овој месец го посветуваме на СЕМЕЈСТВОТО а Вие уживајте  гледајќи ги преубавите фотографии и видео.

Tags