Облеката на космонаутот – објект Бели Мугри

Со децата од воспитната група Ѕвездички од 5-6 години во Бели Мугри реализиравме еколошка работилница при што со помош на сребрена фолија и техниката цепи лепи ја изработивме облеката на космонаутот. Децата беа постојано активни и со внимание и интерес ја исполнија поставената задача.

Tags